Iisraeli arsti nõuanded! Vanemad ravivad oma nahahaiguse käes vaevlevat last kullaga

uudised.ee

Täna õhtul saab näha "Märgatud Eestis" erisaadet Pärnumaa perekonnast, kes on maksnud suuri summasid salapärasele juudi nõustajale, et see nende elu ümber korraldaks ning aitaks last ravida.

Taavi Libe külastab sel nädalal Pärnumaa pere, kelle laps on sünnist saadik kannatanud nahaprobleemide käes. Vanemad on tavapärasele meditsiinile pööranud selja ning saanud kontakti eriti kalli imeravitsejaga Iisraelist.

"Kogu meditsiin on üks nõiaring, kui sa sellele allud, siis sa enam sellest välja ei tule," on pereema veendumusel ja arstide poolt soovitatud hormoonravile kategooriliselt vastu.

Staphylococcus aureus on Piret Rospu sõnul üks tavaline bakter, mis elab inimeste nahal ja ninas. "Selle saavad nad tavaliselt kuskil esimese viie elupäeva jooksul oma ema nahalt, " selgitab ta. Stafülokokk võib toota erinevaid ensüüme ja toksiine. "Vastuvõtlikel inimestel võib see mikroob tekitada põletikke kogu kehal. Mikroob võib elada meie kehal täiesti süütult, kuid olla ka surmav," lisab Rospu, et stafülokokki bakter võib olla üks lapse nahahaiguse põhjustajatest. 

"Ma saan aru sellest perest, et atoopilise dermatiidi tekkest ongi keeruline aru saada, sest ühte konkreetset põhjust ei ole," kuid Rospu ei näe mõnepäevases hormoonravis probleemi, sest see leevendaks põletikku. Peale seda saaks pere arsti poolt soovitatud sobivale kreemile üle minna ja lapse naha olukord paraneks.

Loole annab oma kommentaari ka Eesti pearabi Shmuel Kot, kes on Iisraeli imearsti soovitustest üllatunud ja arvab, et pere on langenud lihtsalt ühe petise lõksu.

"Märgatud Eestis" juba täna õhtul kell 20 TV3s! 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11410631[/embed]

Kommentaarid puuduvad