Jüri Pootsmann tundis publikust puudust: rahva energiat ei asenda miski

uudised.ee

Laupäeva õhtul selgusid Eesti Laulu ülejäänud kuus finalisti, üks finaali pääsejatest oli ka Jüri Pootsmann lauluga "Magus melanhoolia".

"Tööd on tehtud, vaeva on nähtud ja mitte ainult meie, vaid kõik. Võistlus tähendab seda, et keegi jääb sisse, keegi jääb välja, aga mul on väga hea meel, et jäime sisse," ütles Pootsmann ERR Menule pärast poolfinaali lõppu.

"Ma arvan, et mitte ükski artist, kes ära esines ja lavalt maha sai, on rahul. Alati saab paremini. Paus on esinemiste mõttes olnud väga-väga pikk," ütles ta.

Publiku puudumine oli tema sõnul tuntav. "Kusjuures ma arvasin enne seda õhtut, et mis seal ikka, on suur lava ja green room'is on sõbrad, tuttavad ja teised kolleegid, et saab hakkama, aga kohe, kui otse-eeter tuli ja pidin lavale astuma, siis esimeste fraaside ajal sain aru, et tunne on teine ja rahva energiat ei asenda miski," rääkis Pootsmann.

Eesti Laulu finaal toimub 6. märtsil.

Kommentaarid puuduvad