Pilk peale! Star FM-i hommikuprogrammi saatejuhid ennustavad, kes võidab Eesti Laulu

uudised.ee

Star FM-i hommikuprogrammi saatejuhid Andres Puusepp, Jürgen Pärnsalu ja Kerli Dello pakuvad välja, kes nende hinnangul võiksid Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusele esindama sõita.

Eesti Laulu žüriisse kuulunud Andres Puusepp ütleb, et tema jaoks olid kõige tugevamad numbrid Koit Toomel, Kadri Voorandil, Jüri Pootsmannil ja Suurtel Tüdrukutel. “Ma pakun, et Jüri Pootsmann,” ennustab saatejuht, et võidab lugu “Melanhoolia”.

Täna hommikuprogrammis Pille Minevit asendanud Kerli Delli tunnistab aga, et tema tänavust Eesti Laulu jälginud ei ole, kuid usaldab selles osas oma lapsi. “Lapsed ütlesid, et Kadri Voorand läheb,” pakub ta.

Kes oli aga 2. poolfinaali kõige suurem üllataja? Sellele küsimusele vastab Puusepp kindlalt, et Redel. Andrese sõnul Redel küll žüriilt palju punkte ei saanud, kuid usub, et humoorikas duo pakub finaalis mõnusat vaheldust. “Nad annaksid finaali särtsu kõvasti juurde,” lisab Puusepp.

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i kodulehelt.
 

Kommentaarid puuduvad