Tõehetk! Kristjan Jõekalda püüab lahendada 4. klassile mõeldud ülesandeid

Duubel

Möödunud nädalal võttis valitsus vastu otsuse, et peale koolivaheaja lõppu lähevad õpilased alates 5ndast klassist distantsõppele – see muidugi ei tee paljusid lapsevanemaid õnnelikuks, sest taas tuleb lapsevanemal astuda õpetaja rolli. Kristjan Jõekalda võttis julguse kokku ja proovis “Duubli” stuudios ära lahendada 4. klassile mõeldud ülesanded.

Möödunud nädalal võttis valitsus vastu otsuse, et peale koolivaheaja lõppu lähevad õpilased alates 5ndast klassist distantsõppele – see muidugi ei tee paljusid lapsevanemaid õnnelikuks, sest taas tuleb lapsevanemal astuda õpetaja rolli. Kristjan Jõekalda võttis julguse kokku ja proovis “Duubli” stuudios ära lahendada 4. klassile mõeldud ülesanded.

Kommentaarid puuduvad