Kristel Aaslaiu salasooviks on anda välja “albumilaadne toode”

uudised.ee

Kristel Aaslaid on Saaremaalt pärit näitleja ja laulja, keda peamiselt tuntakse “Padjaklubi” Mishana ja mitme bändi solistina. Sel aastal astus Aaslaid koosseisus Gram-of-Fun üles ka Eesti Laulul looga "Lost in a Dance". 

Koroonaajale omaselt kirjutati antud laulule sõnad stuudio asemel hoopis Skype’i teel. Sõnad räägivad sellest, et vahel tuleb end jalaga tagumikku lüüa, et end sütitada. “Lool on nostalgilist modernsust, instrumentaal on lahe ja me oleme jätnud ruumi, et lugu saab kellelegi pühendada,” võtab Kristel kokku.

Kuigi edasised tulevikuplaanid on seoses koroonaviiruse levikuga jätkuvalt lahtised, tahab Kristel suvel vallutada festivalilavasid. “Oleneb, mida viirus teeb ja laseb teha, aga salasoov on anda albumilaadne toode välja. Ajal on komme ise näidata,” mõtiskleb ta.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad