Ron Nõmmega kihlunud Merylin Nau: ma tean, et ta ei petaks mind

uudised.ee

„Ta on näidanud, et peab oma sõna ja on minu jaoks kogu aeg olemas,“ räägib Merylin Nau, kes kihlus valentinipäeval oma kallima Ron Nõmmega. Abieluettepanek tuli tema sõnul ootamatult: „Arvasin alguses, et ta teeb nalja.“

Ron Nõmm sai meedias kurikuulsaks, kui pettis oma tolleaegset kallimat Brigitte Susanne Hunti. Merylinil aga sääraseid hirme pole. “Tean, et meie omavaheline suhe on väga lojaalne ja puhas. Ron on näidanud, et peab oma sõna ja on minu jaoks kogu aeg olemas,“ räägib Merylin. „Ma ei tea, millised tema eelmised suhted on olnud ja mis seal toimus, aga usaldan teda ja tean, et ta ei lähe teistega ringi aelema.“

Merylin pidi esialgu osalema Ameerika tõsielusaates „90 Day Fiancé“, ent vaatamata kihlumisele Ron sellele kätt ette ei paneks „Ta ütles, et temal ei ole selle vastu midagi, kui peaksingi minema, sest see on hea võimalus ja sõud võib ikka teha. Kui usaldus on olemas, ei juhtu sellest ilmselgelt mitte midagi,“ räägib Nau.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad