Vabariigi aastapäevaks viin ja kiluleib? Andres Puusepp: tähistan, nagu oleks pereliikme sünnipäev

uudised.ee

Juba sel nädalal tähistatakse vabariigi aastapäeva ja raadio Star FM hommikuprogrammis tekkis arutelu teemal, kuidas ikkagi oleks seda kõige õigem tähistada: kas tuleks süüa kiluleiba, heisata lipp või võtta pits viina?

Saatejuht Andres Puusepp tunnistab, et tema kiluleiba väga tihti ei söö, küll aga näiteks praami peal teel Saaremaale või Hiiumaale meeldib talle sellega maiustada.

Kerli Dello sõnul ei meeldi temale puhastatud kilud ja kui tal kiluleiva isu tekib, siis pigem eelistab ta neid ise puhastada.

Puusepp lubab aastapäeval nii kiluleiba süüa kui ka lipu heisata, Jürgen Pärnsalu ei söö aga üldse kilu ja piirdub vaid munaga. Lippu pole tal samuti kuhugi heisata. "Auto külge ma seda ei pane, nii patrioot ma ka ei ole," naerab ta. Viinavõtu osas jääb mees kahevahele, ent õnneks on tal kodus varuks üks pipraviin ja ehk korgitakse see ka homme lahti. 

Star FM kuulajad leidsid, et õige oleks katta pidulaud hea ja paremaga, sest käes on ju ikkagi sünnipäev. "Mina olen ka seda meelt, et pole ju vahet, meil on suur sünnipäev! Nagu oleks pereliikme sünnipäev, täpselt sama tähtis on. Mina olen ka nii suur patrioot, et kui mul oleks väike lipp, ma paneksin selle auto külge" tõdeb Puusepp.

Kuula hommikuprogrammi järele SIIT!

Kommentaarid puuduvad