Grete Paia ja Pluuto tegid Eesti Vabariigi sünnipäeva puhul koos Kaitseväe orkestriga loo

uudised.ee

Septembris ilmavalgust näinud ning publiku poolt hästi vastu võetud Grete Paia ja räppar Pluuto ühisele laulule “Johnny Bravo” ilmus võimas eriversioon koostöös Kaitseväe orkestriga.​

Kuidas Paial selline mõte tuli? "Aasta lõpus lubasin oma kuulajatele, kuna nad on nii hästi "Johnny Bravo" vastu võtnud," et teeme Pluutoga ühe kingituse veel lisaks Siimi remixile. Mul oli plaanis akustiline versioon teha, aga mõtlesin, et miks mitte asja veel suuremaks ajada ja helistasingi Kaitseväele ning uurisin, kas nad on nõus mulle oma orkestrit laenama. Nad olid nõus. Alguses sihtisin seda sõbrapäevaks, aga nüüd on hiline sõbrapäevakink," kommenteeris Paia. 

“Olen südamest tänulik Kaitseväele, kes mulle oma puhkpilliorkestri usaldas ning eriline tänu orkestri dirigendile, kelleks on Teet Raik. Seade, mille ta koosseisule kirjutas, põimides sinna nii popilikku hoogsamat minekut detailsemate sümfooniliste elementidega, on tohutult kift ning eriline,” lisas Paia.

 

Septembris ilmavalgust näinud ning publiku poolt hästi vastu võetud Grete Paia ja räppar Pluuto ühisele laulule “Johnny Bravo” ilmus võimas eriversioon koostöös Kaitseväe orkestriga.​

Kuidas Paial selline mõte tuli? “Aasta lõpus lubasin oma kuulajatele, kuna nad on nii hästi “Johnny Bravo” vastu võtnud,” et teeme Pluutoga ühe kingituse veel lisaks Siimi remixile. Mul oli plaanis akustiline versioon teha, aga mõtlesin, et miks mitte asja veel suuremaks ajada ja helistasingi Kaitseväele ning uurisin, kas nad on nõus mulle oma orkestrit laenama. Nad olid nõus. Alguses sihtisin seda sõbrapäevaks, aga nüüd on hiline sõbrapäevakink,” kommenteeris Paia. 

“Olen südamest tänulik Kaitseväele, kes mulle oma puhkpilliorkestri usaldas ning eriline tänu orkestri dirigendile, kelleks on Teet Raik. Seade, mille ta koosseisule kirjutas, põimides sinna nii popilikku hoogsamat minekut detailsemate sümfooniliste elementidega, on tohutult kift ning eriline,” lisas Paia.

 

Kommentaarid puuduvad