Kalev Kruus triatloniks valmistuvast Taavi Rõivasest: tal on ujumisega raskusi

uudised.ee

Armastatud spordikommentaator Kalev Kruus avaldas probleemi, millega ta tõsiselt tegeleb. Samuti rääkis Kruus enda vaba aja tegemistest ja ühest põnevast projektist. 

Spordiülekandeid värvikate kommentaaridega vürtsitav Kruus on enda sõnul suur raadiofänn. “Kuulan palju raadiot, eriti jutusaateid, et teada, mida inimesed räägivad.”

Vaba aeg kulub spordikommentaatoril aga mõistetavalt treenimiseks, sest ees ootab triatlon. “Valmistun 7. augustil toimuvaks triatloniks. Hetkel maadlen ülekaaluga, mis on minu jaoks suur probleem,” kommenteeris ta. 

Küsimusele, kas käsil on ka mõni põnev projekt, vastab Kruus, et muidugi! “Sport.tv3.ee lehel saab näha Taavi ja Luisa Rõivase ning Franz Malmsteni valmistumist triatloniks. Kuigi Taavi Rõivasel on ujumisega raskusi, siis arvan, et tema puhul kehtib vanasõna “raske õppustel, kerge lahingus.” Nüüd läks olukord siiski keeruliseks, sest basseinid on kinni pandud,” lisas Kruus.

Taavi ja Luisa Rõivase ning Franz Malmsteni valmistumist triatloniks ning teisi spordiuudiseid saab näha aadressil sport.tv3.ee

Kommentaarid puuduvad