Kirjanik Sass Henno langes varguse ohvriks: eks ma ise usaldav debiilik ka

uudised.ee

Sass Henno sõnul varastati tema pelmeenikohvikust "Pahandus" kassast raha.

Henno andis 23. veebruaril teada, et kohvik on tol päeval kinni. ""Pahandus" täna ei tööta. Müüja, kes esimest päeva üksi jäi pani kassarahaga plehku," teatas Henno Twitteris.

Tuli välja, et rahaga plehku pannud mehel on ka varasemast kanda kriminaalkaristus. "Tänu politsei kiirele tegutsemisele peeti varas mõned tunnid hiljem kinni. Raha, telefoni ja muud varastatud kraami enam polnud. Selgus, et ta varem ka krimi korras karistatud ja tingimisi all. Eks ma ise usaldav debiilik ka," teatas Henno.

Kirjanik jagas Kalamaja Facebookis intsidendist ka pikemat versiooni. "Võtsin mõni päev tagasi "Pahanduse" pelmeeniputkasse tööle sellise Kalamaja mehe nagu Ken Joonase. Jutu järgi Soome Vapianos töötanud ja kodus kringleid ja pirukaid tegev kutt. Pelmeene ja vahvleid oskas ka teha."

"Kuni eile, esimest korda üksi tööle jäädes, ei teinud ta ei pelmeene ega vahvlit, vaid tegi hoopis keset päeva kassa tühjaks, vōttis "Pahanduse" mobiili kaasa, pani tuled kustu ning kadus raha ja asjadega nelja tuule poole."

"Selgus, et mulle normaalne tundunud kohalik Kalamaja pirukameister ja pastapoiss, kes kogukonnapoodi tööle tahtis tulla, on hoopis kõige tavalisem varas. Politsei sõnul ka varem krimi korras karistatud. Tausta kontrollimise peale ma isegi ei tulnud."

"Igaljuhul tänaseks on politsei Joonase Keni kinni pidanud. Asju ega raha muidugi raskes joobes mehe juurest enam ei leitud."

 

Kommentaarid puuduvad