Saage tuttavaks! Uut nutikat mälumängu asuvad juhtima kaunitaridest kaksikõed!

uudised.ee

Selle kevade kõige värskem, vapram ja ilusam kaksikutest telekvartett võlub südameid TV3 uues populaarteaduslikus mälumängus “Kes teaks?“. Vaatajate ette jõuavad täiesti uued energilised saatejuhid, keda mitte armastama hakata on võimatu – säravad kaksikud Alice ja Elyne Aaviksoo!

Õed Alice ja Elyne Aaviksoo on televaatajatele veel tundmatud näod, kuid õige pea räägivad neist kõik. Kui tele-eeter on neidudele siiani võõras, siis juhtimisega puutuvad mõlemad igapäevaselt kokku. Alice'i argine juhtroll on olla algklasside õpetaja ning Elyne päevatöö on arendusjuhi amet.

Üldiselt kipub kaksikute põhimure olema see, et neid aetakse pidevalt sassi. Kui uurida õdedelt, et kuidas nad oma telepartneritest kaksikutel vendadel Piusidel vahet teevad, siis vastavad nad, et sellega harjub. "Kui oled nendega juba paar minutit koos olnud, siis saad aru, kumb on kumb," ütleb Alice, et näojooned ja naeratuse suurus aitab tuvastada, kas tegemist on Märdi või Priiduga.

"Naljakas on vaadata teisi kaksikuid, et nad on päriselt olemas," mõtisklevad õed.

Saate eel on Alice ja Elyne ootusärevad ja lubavad, et vaataja saab kindlasti huvitavate faktide võrra targemaks. "Mu lemmik fakt on siiani olnud, et naised nutavad kõige rohkem õhtuti vahemikus kell 19-22," sõnab Elyne, et peab ka ise selle faktiga nõustuma.

TV3 loovjuhi Urmas Eero Liivi sõnul pole just väga sage, et eetrisse tuuakse uued inimesed. "Need on võrratud tüdrukud! Neid hakatakse armastama!," kinnitab Liiv.

Mängu tiimikapteniteks on kaksikvennad Priit ja Märt Pius.

„Kes teaks?“ pakub harival, üllataval ja lõbusal viisil võimalust teada saada eriti ootamatute küsimuste põnevaid vastuseid. Näiteks: kes teaks, et magades hoiavad koprad üksteisel käppadest kinni? Kes teaks, et äädikas hoitud muna muutub põrkavaks palliks? Kes teaks, et neandertaallased kasutasid liimi? „Kes teaks?“ põhineb värskel ja populaarsel Saksa formaadil „Who Knew?“

"Kes teaks?" stardib TV3s märtsis!

Selle kevade kõige värskem, vapram ja ilusam kaksikutest telekvartett võlub südameid TV3 uues populaarteaduslikus mälumängus “Kes teaks?“. Vaatajate ette jõuavad täiesti uued energilised saatejuhid, keda mitte armastama hakata on võimatu – säravad kaksikud Alice ja Elyne Aaviksoo!

Õed Alice ja Elyne Aaviksoo on televaatajatele veel tundmatud näod, kuid õige pea räägivad neist kõik. Kui tele-eeter on neidudele siiani võõras, siis juhtimisega puutuvad mõlemad igapäevaselt kokku. Alice’i argine juhtroll on olla algklasside õpetaja ning Elyne päevatöö on arendusjuhi amet.

Üldiselt kipub kaksikute põhimure olema see, et neid aetakse pidevalt sassi. Kui uurida õdedelt, et kuidas nad oma telepartneritest kaksikutel vendadel Piusidel vahet teevad, siis vastavad nad, et sellega harjub. “Kui oled nendega juba paar minutit koos olnud, siis saad aru, kumb on kumb,” ütleb Alice, et näojooned ja naeratuse suurus aitab tuvastada, kas tegemist on Märdi või Priiduga.

“Naljakas on vaadata teisi kaksikuid, et nad on päriselt olemas,” mõtisklevad õed.

Saate eel on Alice ja Elyne ootusärevad ja lubavad, et vaataja saab kindlasti huvitavate faktide võrra targemaks. “Mu lemmik fakt on siiani olnud, et naised nutavad kõige rohkem õhtuti vahemikus kell 19-22,” sõnab Elyne, et peab ka ise selle faktiga nõustuma.

TV3 loovjuhi Urmas Eero Liivi sõnul pole just väga sage, et eetrisse tuuakse uued inimesed. “Need on võrratud tüdrukud! Neid hakatakse armastama!,” kinnitab Liiv.

Mängu tiimikapteniteks on kaksikvennad Priit ja Märt Pius.

„Kes teaks?“ pakub harival, üllataval ja lõbusal viisil võimalust teada saada eriti ootamatute küsimuste põnevaid vastuseid. Näiteks: kes teaks, et magades hoiavad koprad üksteisel käppadest kinni? Kes teaks, et äädikas hoitud muna muutub põrkavaks palliks? Kes teaks, et neandertaallased kasutasid liimi? „Kes teaks?“ põhineb värskel ja populaarsel Saksa formaadil „Who Knew?“

“Kes teaks?” stardib TV3s märtsis!

Kommentaarid puuduvad