Taaselustatud pildimäng on ülipopulaarne! Urmas Eero Liiv: eile oli kõnesid üle 10 tuhande

uudised.ee

Aasta alguses TV3 loovjuhi kohale asunud Urmas Eero Liivi sõnul on sel nädalal “Duubli: Õhtuses vahetuses” Kristjan Jõekalda ja Teet Margna poolt taaselustatud pildimäng rahva seas tõeliselt populaarne. Eilsel vabariigi aastapäeval liinid suisa plahvatasid.

“Duubli: Õhtuse vahetuse” on vaataja võtnud vastu imehästi. “See on sedasorti meelelahutus, mida võiks õhtuti 19-20 ajal telekast vaadata, sel on väga palju fänne,” rõõmustab Urmas Eero Liiv.

Sel nädalal juhivad “Õhtust vahetust” armastatud saatejuhid Kristjan Jõekalda ja Teet Margna, kes on elu sisse puhunud ka kunagi Margna juhtimisel eetrisse jõudnud auhinnarohkel pildimängul. See on vaatajates aga nii suurt elevust tekitanud, et eilsel vabariigi aastapäeval, kui võiks arvata, et inimesed on ETV lainel, olid pildimängu ajal TV3 telefoniliinid ülekoormatud. Helistajaid oli suisa üle kümne tuhande. “See on väga populaarne!”, ütleb TV3 loovjuht.

“Meelelahutust on vaja selleks, et elada,” lisab Eero, et inimestele ei piisa vaid toidust ja veest, lõbus peab ka olema! Kui aasta alguses sai Eero poolt välja öeldud termin “lõbus sodi”, siis see läks lendu nii meedias kui ülikoolis. “Lõbus sodi tähendab meelelahutust kõige paremas mõttes!”, selgitab Liiv.

Kommentaarid puuduvad