TV3 Grupi raadiote programmijuht: raadiol läheb praegu väga hästi!

uudised.ee

TV3 Grupi raadiote programmijuhi Allan Vinogradovi sõnul läheb raadiotel praegu suurepäraselt. Eriliselt toob ta välja Star FM-i, kus detsembrikuus mänginud jõulumuusika tasus end sada protsenti ära.

"Maailmas on jõuluraadiod väga suurt edu näidanud," ütleb Vinogradov, et Star FM alustas tegelikult selle projektiga juba kolm aastat tagasi. "Detsembris mängime 100% jõulumuusikat - see oli puhas edulugu," rõõmustab ta. Projekti õnnestumisele viitavad ka Emori detsembrikuu numbrid, mis näitavad, et Star FM-i jõuluraadiot kuulati võrreldes suurima konkurendiga kaks korda enam. 


TV3 Grupi raadiote programmijuht Allan Vinogradov TV3 Webinaril.

Möödunud jõuludel katsetati esimest korda ka pikalt mõttes mõlkunud ideed, milleks oli päris oma stuudio harjumuslikust töökeskkonnast väljaspool. Koostööd tehti Ülemiste keskusega, mille auditooriumisse rajati jõuluajale omaselt hubane klaasist Star FM-i stuudioboks. "Inimestele, meile endale ja keskusele väga meeldis," rõõmustab programmijuht, et pikalt kaalutud idee lõpuks teoks sai.

Ka hommikuprogramm äratab kuulajaid juba mõnda aega pisut teistsuguse koosseisuga kui eetris on Allan Roosilehe asemel Andres Puusepp. Vinogradovi sõnul on kuulajad muudatuse kenasti vastu võtnud ja tänase kolmiku sünergia on super. "Inimestele meeldib ja ka kuulajanumbrid näitavad head koostööd."

TV3 Grupi raadiote sekka kuuluv Power Hit Radio kogub aina enam uusi noori kuulajaid, sest möödunud suvel sai käivitatud eriprojekt Power Hit Radio LIVE, mida on algusest peale suur menu saatnud. Tegemist on ettevõtmisega, kus tuntud artistid teevad laivis ühe loo. Praeguseks on purgis kümme esitust ja need on nähtavad Power Hit Radio YouTube'i kanalil. Suurepärase ülesastumise on teinud Reket, 5MIINUST, Liis Lemsalu jpt.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11432207[/embed]

Kommentaarid puuduvad