Uhke saavutus! Andres Puusepal täitus 4 aastat päästekomandos vabatahtlikuna 

uudised.ee

On põhjust rõõmustada, sest Andres Puusepal täitus 4 aastat vabatahtlikuna päästekomandos. Viimaste päevade ilmaolud on aga olnud vägagi heitlikud ja libedad teed raskendasid liikumist kõigi jaoks, nii et päästjad olid sunnitud appi tõttama nii jalakäijatele kui ka autodele.

Puusepp kirjeldas raadio Star FM hommikuprogrammis, kuidas üks avarii, kuhu oli vaja appi minna, oli kulgenud justkui kelguga sõites – vahet pole, kas sul on pidurid või mitte, aga autot pidama ei saa. 

Jürgenil oli samuti sekeldusi autoga liigeldes ja koju minnes jäi majaseinast vaid vapilt 50cm puudu, enne kui oleks autoga otsa libisenud. “Ma panin autol ohutuled sisse ja jätsin käima ning mõtlesin, et ootan nüüd, kuni kevad tuleb,” naerab ta ja lisab, et õnneks said abivalmis naabrid talle appi tulla.

Terve Tallinna linn oli täis mitmesuguseid liiklusõnnetusi ja ka üle Eesti valdas kaos meeletu libeduse tõttu. Jürgenit pani aga imestama, kuidas inimestel on koheselt valmidus kõike sotsiaalmeediasse jagada ja toredaid videosid-pilte teha: näiteks ringlesid internetis mitmed klipid inimestest, kes suisa uiskudel ringi liikusid.

Kuula hommikuprogrammi järele siit!

 

Kommentaarid puuduvad