Kristjan Jõekalda Tansaaniast tervisemureta ei pääsenud: Aafrika käitus minuga nii, kuidas temasse olin suhtunud varem

uudised.ee

Eile sai TV3 eetris alguse Kahe kange seiklus Aafrikas. Kristjanil jagus Tansaania osas rohkelt eelarvamusi, mis õnneks ei pidanud paika. Küll aga sai telemees eelarvamuste eest omad vitsad kätte pisut hiljem.

Möödunud aasta lõpul koroona kiuste Musta Mandri poole kihutanud meelelahutajad ei pidanud Tansaanias pettuma. Kuigi Jõekalda oli varasemalt lubanud, et sinna tema oma varvast ei tõsta, siis läks aga teisiti. Täna ütleb Jõekalda, et sai oma umbusalduse eest ka paraja tasu.

Tansaania savannides varitseb hulgaliselt ohte nii loomade, looduse kui inimeste näol. Sama palju kui hirmu, on seal ka meeletult palju ilu. “Ühelgi öösel ei näinud ma hirmuund, küll aga käitus Aafrika minuga nii, kuidas temasse olin suhtunud varem,” kirjeldab Kristjan, kes enda sõnutsi nautis enim just kuldkollast päikesetõusu.

Kõike seda, mida Eestis olles kartsin, Aafrikas ei olnud: mustus, jubedus, vaesus ja puudus kuulusid vaid eelarvamuse alla. Just seda peab Kristjan põhjuseks, miks sai Aafrikast kolm ja pool nädalat muresid valmistanud kõhubakteri, mida ei suutnud ravida isegi mitte Viru Valge.

Refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad