Liis Lusmägi puhkab perega Egiptuses: siin on kõik väga turvaline

uudised.ee

Saatejuht ja Star FM-i raadiohääl sõitis koos perega koroona kiuste sombusest Eestist minema ja veedab päevi Punase mere ääres Sharm el Sheikhis. 

"Testid olid negatiivsed ja saime perega tulla päikese alla," rõõmustab Liis, kes puhkab perega Rixos premiumklassi hotellikompleksis.

Liisi sõnul on tegemist tõelise puhkusega, sest söögi-joogi ja meelelahutuse eest ei pea ise muretsema ning kõik on juba hinna sees. Hotellikompleks olevat nii suur, et nad on esimese paari päevaga jõudnud avastada vaid väga väikest osa. "Meil on ligi 60 ruutmeetrit, padjad on pehmed ja tekid on rasked," õhkab saatejuht, et naudib viie tärni hotellis tõeliselt luksuslikku olemist.

Sealne ilm on mõnusalt soe ja Lusmägi sõnul oli täna hommikul juba kell pool üheksa suisa 19 soojakraadi.

Kui hetkel laastab nii Eestimaad kui kogu maailma tüütu kroonviirus, siis Liisi sõnul seda murekoormat praegusel puhkusereisil tunda ei ole. "Meie lend siia oli täismajale, aga stjuardessid kogu aeg kontrollisid, kas mask on ees," räägib Liis ja lisab, et ka kohapeal kontrollitakse kehatemperatuuri ja hotellitöötajad kannavad kõik maske. Hotellikülastajate seas pole Liis veel maskikandmist kohanud, kuid ei muretse, sest kõik, kes nende hotellis toimetavad, on teinud testid, mille tulemus on negatiivne.

"Sertifikaate kontrollitakse väga täpselt nii siin kui Eesti poole peal," lisab ta, et tunneb end väga-väga hästi.

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i hommikuprogrammist!
 

Kommentaarid puuduvad