ERM-i näitusi saab vaadata kuni teisipäevani

uudised.ee

Eesti Rahva Muuseumi (ERM) uksed on esmaspäeval ja teisipäeval kella 10–18 valla – avatud on nii püsinäitused kui ka muinasjutunäitus "Elas kord" ning äsja avatud soome-ugri fotonäitus pealkirjaga "Rahvas – see tähendab inimesi".

Pood ja restoran on esmaspäeval suletud, kuid teisipäeval avatud. Eripiirangute ajal 3.–28. märtsini on vastavalt valitsuse otsusele muuseumid suletud, kuid ERM-i pood ja restoran jääb avatuks teisipäevast reedeni kella 12–16.

Eesti kultuuriloo püsinäitus "Kohtumised" on külastamiseks tasuta. Ligi 4000 ruutmeetril paiknev Ajarada koos 12 erineva teemanäitusega annab suurepärase ülevaate Eesti kultuuriloost kiviajast tänapäevani erinevas vanuses külastajatele. Püsinäitus "Kohtumised" sai eelmisel nädalal ka värskenduse Eesti tuletõrje ajaloo teemal.

Lisaks on ERM-is avatud näitus "Eesti Disainiauhinnad 2020". Väljapanek asub püsinäituse "Kohtumised" keskel teemasaalis. Avatud on ka Silvia Leitu akvarellide näitus ERM-i rahvakultuuri keskuses.

Iseseisva külastuse rikastamiseks on nii püsinäitusel "Kohtumised" kui ka "Uurali kaja" lastele ja noortele mõeldud marsruudikaardid, lisaks muinasjutunäitusel ägedad töölehed ning Avatud mänguväljade äpi mäng. 

Muuseum palub järgida 2+2-reeglit, kanda maski ja desinfitseerida käsi. ERM-i puuteekraane puhastatakse iga kahe tunni järel, kõrvaklappe pärast iga kasutuskorda. Võimalik on kasutada kindaid puuteekraanide lehitsemiseks.

Kommentaarid puuduvad