Jüri Pootsmannil oli raju nooruspõlv: sattusin ükskord kiirabisse, sest olin ülejoonud

uudised.ee

Vikerraadio saates "Käbi ei kuku..." käis külas laulja Jüri Pootsmann koos oma ema Margit Rahkemaaga. Üheskoos meenutati teineteise lapsepõlve ning ka seda, milline õpilane ja laps Jüri oli. Muuhulgas tunnistas Pootsmann, et sattus ülejoomise tõttu 11. klassis ka kiirabisse.

Jürilt uuriti, kas tema elus on juhtunud ka midagi sellist, millele tagasimõeldes tekib kergendus, et asjad ei läinud hullemini. "Ma ei ole kunagi kakelnud... Aga ükskord oli niimoodi, et jõin ennast Tartus väga täis. See oli pärast vahetusaastat ning ma olin 11. klassis, aga täisealine. Tartus läksin sõbranna sünnipäevale ja tegime igasugu teisi asju seal. Politseid ei tulnud seekord, aga sattusin ükskord kiirabisse, sest ma olin natuke ülejoonud," tunnistab Pootsmann, millele lisab Jüri ema Marit Rahkemaa omakorda: "Sa olid end väga purju joonud tookord, mille peale kutsuti kiirabi, sest sa olid saanud mürgituse!"

"Aga see lõppes väga hästi. Hommikul pohmakat ei olnud ning mulle anti kaasa selline kollane leheke, kus oli peal kirjas kõik, mis minuga viga oli. Ma mäletan, et seal oli kirjas "silmade avamine on spontaanne"," räägib Pootsmann avameelselt.

Kommentaarid puuduvad