Merle Palmiste koostööst Mart Sanderiga: ma ei vihasta tema peale, vaid imestan!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammi külaliseks oli Merle Palmiste, kes mängib Mart Sanderi uues sarjas "Naiste sõda". Juttu tuli nii tema kehastatud proua Kuke tegelaskujust, võttepäevadest ja teatritööst.

Pille uuris muidu glamuurselt näitlejatarilt kohe, kas ta on siiski nagu "normaalne" inimene, kes ärkab hommikul sassis pea ja lotendavate pidžaamapükstega. "Loomulikult! Mul on hea meel, et videokõne ei pea tegema," naeris Merle ja lisas, et muidu pole ta üldse varajane ärkaja, aga kuna õues on juba valgemaks läinud, polegi see sugugi ebameeldiv.

Merle kehastab Mart Sanderi uues teleseriaalis "Naiste sõda" bordellipidajast proua Kukke. Tegemist on ajastudraamaga, mis tähendab uhkeid kostüüme, kauneid soenguid ja hoopis teistmoodi meeleolu. "See ei ole keeruline, see on huvitav, aga kõik on muidugi väga aeganõudev. Peale võttepäeva riideid vahetades saad aru, et tänapäeval on ikka väga hea elu," kirjeldab ta ja lisab, et grimmitoolis võib ta veeta lausa tunde, sest kostüümi- ja meigivahetusi on palju.

Pille küsimuse peale, kas ja kui palju ta võtteplatsil Mart Sanderi peale vihastas, on Merlel vastus lihtne: "Tead, on ilus ütlus: ära vihasta, vaid imesta!"

Kolmandast märtsist hakkavad kehtima uued piirangud, mis tähendab ajutist sulgemist ka teatritele. "Tuleb vaikus korraks ja siis läheb jälle, ma loodan, kõik edasi. Eks see tuleb kuidagi üle elada. Paanikaks pole põhjust," jääb Merle lootusrikkaks. Küll aga meeldiks talle näiteks raadios töötada, kui tal oleks eales vajadus mõni uus amet ära õppida. 

Uhiuus seriaal "Naiste sõda" alustab juba täna TV3s kell 21.30!

Kuula intervjuud Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad