“Naiste sõjas” John F. Kennedy armukest kehastav Britt Kõrsmaa on televaatajale tuttav varasemastki

uudised.ee

Märtsikuus alustab TV3 ekraanil Mart Sanderi uus suurejooneline ajalooline sari “Naiste sõda”, mille tegevus algab sealt, kus “Litsid” lõppes – ajast, mil Eesti iseseisvus on hävitatud.

Avaosa viib vaataja 1940. aasta vana-aasta õhtusse, mil keegi ei osanud arvata, et Eesti rahvast ootab ees kannatuste aasta. Estonia teatris algama pidanud opereti “Nahkhiir” esietendus peatati pärast avamängu, sest otse lavalt küüditati ära noor primadonna Gerda Murre. Sellest saatuslikust hetkest rullusid lahti ka kõik edasised dramaatilised sündmused. 

Seriaalis saab näha ka sõjaeelseid päevi, mil Tallinnas käis neidude südameid murdmas 21-aastane tulevane USA president John F. Kennedy ning maailmakuulus kirjanik ja M16 agent Graham Greene. Kennedy armukest kehastab sarjas debütant Britt Kõrsmaa.

Britt on televaatajale tuttav juba varasemastki: hiljuti oli ta saatejuhi abiline telemängus "Eesti mäng". Lisaks tegeleb neiu aktiivselt tantsimisega ja on õppinud koreograafiks. 

Uhiuus seriaal "Naiste sõda" alustab juba täna TV3s kell 21.30!

Kommentaarid puuduvad