Andres Puusepp vajus pärast esimest otse-eetrit voodisse: see väsitab tohutult ära!

uudised.ee

Sel nädalal on Star FMi hommikuprogrammi üks saatejuhtidest Andres Puusepp osa "Duubli: Õhtuse vahetuse" projektist ja juhib otse-saateid koos hea sõbra Ott Leplandiga. Esimene saade seljataga, jagas Andres oma muljeid. 

Jürgen on säärast tööd teinud ka juba varem, kui juhtis nii hommikuprogrammi kui ka "Duubli" saadet. Puusepp tunnistab, et tema peale esimest otse-eetri kogemust kohe rohkem ei tahakski. "See on väsitav! Võibolla on ka ainult esimesed päevad väsitavad, sest eile oli päev läbi ärevus ja õhtul korralik adrenaliinipauk, mis väsitab tohutult ära. Kui ma läksin koju, siis ma lihtsalt kukkusin voodisse," kirjeldab Puusepp. 

Nii Pille kui Jürgen elasid kolleegi esimele säärasele teledebüüdile kaasa ja Pille tunnistab, et temale kohe väga meeldis. "Nii tore oli vaadata! Kuri vaim, täitsa kohe jäidki televiisori ette ja see, et sa teed seda oma parima sõbraga. See sünergia on küllaltki harvanähtav. Seda on tunda, et te pole vaid kaks kolleegi, see on mõnus! Need väikesed apsakad olid ka inimlikud ja toredad," kiidab ta. 

Andres kirjeldab, kuidas kell pool kaheksa algavaks saateks asuti valmistuma juba kell neli: loeti teksti mitu korda läbi, tehti kaameraproove, mängiti terve saade läbi, siis muutis toimetaja teksti ja kõike tuli uuesti teha. "Hämmastav on see, kuidas adrenaliin võib sul pildi tasku visata! Näiteks ma ei mäleta mitte ühtegi sõna, mis ma rääkisin uudiste üleandmisel. See on hämmastav, kuidas sinu sees hakkab midagi toimuma, kuidas sa oled krampis ja täiesti endast väljas," sõnab Puusepp ja lisab, et tegemist on äärmiselt laheda võimalusega ja ta on väga tänulik selle eest. Pärast saadet sai ta ka ohtralt toetavaid kirju ja sõnumeid. 

Küll aga tundis ta, et saateajast jäi vajaka ja Mart Sanderiga tehtud intervjuu jäi lihtsalt liiga lühikeseks, sest saates oli palju elemente. "Mina jätaksin mõne külalise kutsumata, aga see pole enam saatejuhtide, vaid toimetuse töö. See on jubedalt kokkupressitud kõik. Mina ei oska anda hinnangut, kas see on õige või vale. Mina olen vaid saatejuht ja meie Otiga teeme oma tööd," kirjeldab ta.

Jürgen lisab omaltpoolt, et paratamatult jäävadki intervjuud liiga lühikeseks, kui saatesse on planeeritud veel ka mõni mäng ja muusikaline vahepala. Pillele aga meeldis saate hoogsus ja tema ei saanud ekraanilt silmigi.

Kuula lõbusat Star FM hommikuprogrammi järgi siit!

Kommentaarid puuduvad