Kõrv peale! Liis Lemsalu ja Stefan avaldasid ühise loo “Doomino”

uudised.ee

Täna ilmus Liis Lemsalu ja Stefani suvehõnguline duett "Doomino", mille muusika ja sõnade autoriteks on noored lauljad ise.

"Sellist lugu pole mul enda soolokarjääri jooksul mitte kunagi olnud," rääkis Lemsalu. "See on teistsuguse kõlaga. Siin on elemente, mis on minu jaoks väga põnevad ning mängulised ja mida ma olen alati tahtnud katsetada, kuid kunagi pole selle jaoks olnud õiget pinnast. Stefaniga klappis meil kohe hästi ning koos loo kirjutamise protsess läks väga kiirelt. Ta on üks ääretult andekas laulukirjutaja, kelles on palju talenti ja mul on suur heameel, et me saame ühise loomingu kuulajateni tuua."

Kui loo kirjutamise protsess oli kiire, siis stuudios lihviti lugu mitmete suurhittide taga peituva produtsendi Vallo Kikase käe all pikki päevi ja öid. "Liis ja Stefan pöördusid minu poole eelmise aasta sügisel ideega koos lugu teha ning kuna mõte tundus koheselt vahva, siis varsti saimegi stuudios kokku. Nad olid juba varasemalt ilma minuta ühe sessiooni teinud ning nende sessioonist tulnud ideid kuulasime siis üheskoos stuudios," rääkis Kikas.

"Esialgu jäi sõelale kaks ideed, millest valisime ühe välja ning sealt "Doomino" alguse saigi. Algdemo oli mängitud kitarriga, mida ka stuudios katsetasime, kuid see tundus kuidagi vanamoodne ja siis proovisin modernsemalt läheneda ja see toimis. Ma arvan, et "Doomino" sai mõnus tantsulugu ning on üsna erinev Liisi ja Stefani varasemast loomingust."

Liis on eesti keeles laulnud juba viis aastat, kuid Stefani jaoks on see esmakordne: ""Doominot" salvestades oli keele tõttu mõnus teistmoodi ärevus sees ja laulda oma esimest eestikeelset singlit koos väga andeka Eesti naisartistiga on mulle suur au," rääkis ta. "See on mu senistest projektidest kindlasti üks lemmikuid, kõige teistsugusem ja ägedam ning mul on väga hea meel teha koostööd nii kõrgel tasemel tiimiga."

Stefanit üllatas väga Liisi tegutsemiskiirus: "Kui me kirjutasime viisi, siis tuli Liis juba järgmisel päeval peaaegu valmis sõnadega." Sõnu kirjutades lähtus Lemsalu suurel määral unenägude maailmast. Kindlasti tuli osa inspiratsiooni paratamatult ka eelmise aasta sündmustest, kui paljud meist kahtlesid selles, kas see kõik on nüüd unes või ilmsi.

Uut singlit esitatakse laupäeval Eesti Laulu finaalis ning kuu jooksul lubavad artistid laulule välja anda ka omanäolise muusikavideo.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad