Mis saab Eesti Laulu finaalkontserdist? Killandi: võitja sel laupäeval kindlasti selgub

uudised.ee

Möödunud nädalal kehtestas valitsus rangemad piirangud, mille kohaselt ei tohiks toimuda ka Eesti Laulu suur finaalshow. Karmel Killandi sõnul Eesti Laulu võitja sel laupäeval küll selgub, kuid hetkel on veel raske öelda, milline saade saab olema. 

Eelmise nädala pressikonverentsil anti teada, et valitsus peatab avalike ürituste korraldamise siseruumides ning muu hulgas lähevad märtsi lõpuni kinni nii kinod kui teatrid, samuti ei korraldata kontserte ega muid rahvarohkeid üritusi.  

“Eesti Laulu võitja sel laupäeval kindlasti selgub, aga milline saade täpselt tuleb, on täna väga keeruline öelda, sest iga päev võib riigis olukord muutuda ja meie muutume sellega koos,” räägib ETV elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandi. Ta lisab, et Eesti Laulu näol on tegemist väga oodatud telesaatega ning selle eetrisse minemise nimel tehakse kõik. “Jälgime väga hoolikalt terviseohutusega seotud reegleid, Terviseamet nõustab meid ja selleks, et vältida mistahes riske, testime ära kõik majja sisenejad. Saku Suurhall on suur telestuudio ja sinna pääsevadki vaid artistid ning meeskonnaliikmed ning tervikuna on kontaktide hulka märkimisväärselt vähendatud.”

Refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad