Ott Lepland paljastas seiga oma esimesest kohtingust: selleks hetkeks olime me juba…

uudised.ee

Koos Andres Puusepaga juhib sel nädalal "Duubli: Õhtust vahetust" armastatud laulja Ott Lepland, kes on muuseas Puusepa hea sõber. Raadio Star FM hommikuprogrammis räägiti otsesaate juhtimisest ja tema esimesest kohtingust. 

"Me mõlemad olime ikka päris närvis. Ma ei oska öelda, kumb meist rohkem oli, pigem oli see 50-50," tunnistab Ott, ent lisab, et Eurovisiooni laval oli tal siiski veel rohkem ärevus sees. "Eurovisiooni laulu harjutasin ma pool aastat iga päev. Muusikat olen ma titest peale teinud, otse-saate juhtimine oli minu jaoks ikka midagi täiesti uut!"

Sarnaselt Puusepale sai ka Ott peale esimest saadet mitmeid positiivseid kirju ja sõnumeid, kus kiideti neid hea töö eest. "Öeldi, et väga tore ja muhe saade oli ja isegi need kerged apsakad olid armsad. Inimesed saavad ju aru, et telesaadet juhtida on hoopis midagi muud ja et meie jaoks oli see esmakordne kogemus. Võibki natuke rabistada ja see on okei," muheleb ta.

Kahe sõbra omavaheline koostöö oli hea ja tekitas meestes turvatunde - kus üks jäi jänni, aitas teine kohe väljavedada. Üksteise sõnasabast haarati kinni ja koos jõuti võiduka lõpuni. 

Star FM uuris oma kuulajatelt, kas nemad suudleksid esimesel kohtingul ja säärane küsimus esitati ka Otile. "Selleks hetkeks, kui ma oma esimese pruudiga kohtingule jõudsin, olime me juba suudelnud ühel peol," paljastas Ott. 

Täna õhtul on "Duubli: Õhtuses vahetuses" külas Uudo Sepp ja Endla Vaher, kellega koos mõõtu hakatakse võtma.

Kumb paindub paremini: kas Ott või Andres? See selgub juba täna kell 19.25, ikka TV3s!

Kuula intervjuud Otiga Star FMi hommikuprogrammist järgi SIIT!

Kommentaarid puuduvad