Eeva Esse meenutab nooruspõlve: minu vastus Anu Välbale täitis toimetuse haudvaikusega

uudised.ee

Tuntud telenägu ja ajakirjanik Eeva Esse meenutab, kuidas ta otse Tartu Ülikoolist ajakirjanduse eriala lõpetanult ERRi tööle läks ja seal üpriski elumuutma kogemuse osaks sai.

Esse sai käe valgeks “Aktuaalses kaameras”, ent ühel hetkel soovis ta muutust ja suundus Mart Normeti poole, kes suunas ta edasi Anu Välba saate meeskonda. “Olin elevust täis – Anu Välba nimi on ju tipp ja lagi! Järgmisel koosolekul tutvustaski Mart mind „Hommik Anuga“ tegijatele ja algas teemade analüüs. Anu oli teinud intervjuu Vahur Kersnaga tema raamatu ilmumise puhul ja küsis ka minult arvamust. Vastasin, et ma ei vaadanud seda saadet. Toimetus täitus haudvaikusega, mille ebamugavus on mul senini meeles,” kirjeldab ta piinlikustvalmistavat seika.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad