Kas teadsid? Supertoidusegud lihtsustavad igapäeva elu ja rikastavad toidulauda

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammi tänaseks külaliseks oli toitumisnõustaja Kirti Asperk, kellega rääkisime supertoitudest ja smuutisegudest ning miks neid üleüldse tarbima peaks.

Kirti esindab ettevõtet Be More, mis keskendub tervislike toodete arendamisele ja turundamisele. "Mõte on teha inimese elu paremaks läbi tervisetoodete. Meil on toorbatoone, teesid, supertoidusegusid, kollageenisegusid," kirjeldab ta. "Kollageen on suur trend ja kindlasti aitab, aga see ei ole võluvits. Mida vanemaks me saame, seda vähem meie organism kollageeni toodab ja lisakollageeni võtmine aitab inimese nahka, küüsi, juukseid ja liigeseid paremini tunda."

Supertoidusegud on mõeldud inimese elu lihtsustamiseks: näiteks saab oma hommikusele smuutile lisada väetoitu, mis koosneb erinevatest marjadest ja taimedest. "Inimestel on tänapäeval niivõrd kiire elustiil, et panna üks supilusikatäis smuutidesse tagab rohkem vitamiine, mineraale ja kiudaineid. See rikastab meie toidulauda," kinnitab Kirti. 

Pille tunnistab, et tema ei ole eriline smuutisõber ja uurib, mil moel saaks tema neid vägevaid pulbreid tarbida. "Mingid meie tooted sobivad väga hästi ka veega, tekib selline morsitunne," sõnab Kirti ja lisab, et nende tooteid on võimalik manustada kõiksugu erineval moel. Kui smuuti valmistamiseks aega napib, sobib hästi autoroolis näksimiseks ka mõni toorbatoon.

Raadio Star FM loosib Facebookis välja ka tõelise smuutisõbra unistuste komplekti. Vaata lisainfot SIIT!

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi SIIT!

Kommentaarid puuduvad