Ott Lepland hakkas vabatahtlikuks päästjaks: see on äärmiselt hea tunne, kui saad reaalselt aidata

uudised.ee

„Päästjad riskivad iga päev oma eludega, et meil oleks turvalisem ja parem olla. Mul on olnud nende vastu alati suur austus, aga nüüd on see veelgi rohkem tõusnud,“ räägib laulja Ott Lepland, kes asus tööle vabatahtliku päästjana. 

Ott Leplandi hea sõber Andres Puusepp on juba 4 aastat tegutsenud vabatahtliku päästjana ja just see insipreeris ka teda ennast asjast osa võtma. „On äärmiselt hea tunne, kui saad reaalselt kedagi aidata – olgu see siis teine inimene või ühiskond üleüldiselt. Andmisrõõm on sageli palju suurem kui saamisrõõm,“ sõnab Lepland.

Ott Lepland ja Andres Puusepp juhivad sel nädalal ühekoos “Duubli: Õhtust vahetust”. Poistele saad kaasa elada kell 19.25 ikka TV3s!

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad