Pilk peale! Liis Lemsalu avaldab, mida tähendab tema jaoks maagiline number 21

uudised.ee

Äsja koos Stefaniga uue loo avaldanud lauljatar Liis Lemsalu räägib värskes Naistelehes, mismoodi värske pala sündis ja kuidas tal on möödunud viimane esinemistest hõre aasta.  

Liis Lemsalu ja Stefan avaldasin eile loo nimega "Doomino", mille muusika ja sõnade autoriteks on lauljad ise. "See on ju Stefani esimene eestikeelne lugu ja tema jaoks suur samm," räägib Liis, kes mäletab hästi, kuidas ta ka ise Norrast tagasi Eestisse kolides oma hääldusega vaeva nägi. Märtsikuu lõpus on oodata ka muusikavideot, mis Lemsalu sõnul inspireeritud tema lemmikust Quentin Tarantino filmist nimega "Neli tuba".

2021. aasta võiks kohelda meid hästi, loodab Liis, sest tema lemmiknumber on just 21. Üks tilluke 21 on tätoveeritud isegi ta parema käe siseküljele – mälestus ilusatest Norra aegadest isa jalgpallisärgi numbri järgi, mille all ta Norras alati mängis.

Liis loodab väga, et saab sel aastal taas esineda ja palju kontserte anda, sest peab oluliseks energiavahetust publikuga.

Refereeritud Naistelehest.

Liis Lemsalu ja Stefan esitlevad oma uut lugu nimega "Doomino" juba sel laupäeval Saku Suurhallis kui toimub Eesti Laulu suur finaalshow.

Kommentaarid puuduvad