Tõnis Niinemets kiidab Eesti Laulu kaassaatejuhti Grete Kleini: ta on väga töökas ja tubli

uudised.ee

Sel laupäeval selgub Eesti Laulu finaalkontserdil, kes läheb Eestit Eurovisioonile esindama. Käesolev nädal möödub Eesti Laulu tuules ja R2 eetris sai sõna Eesti Laulu üks saatejuhte Tõnis Niinemets, kellel jagub kiidusõnu ka oma eetrikaaslasele Grete Kleinile.

"See on hämmastav, et inimene tuleb suurema otse-eetri kogemuseta – mitte et mul seda metsikult oleks – aga ta on väga töökas ja tubli. Kuidagi verest küll välja ei löö, ma ei tunne mingit ebakindlust ta kõrval," kiidab Tõnis Niinemets. 

"Eks kõige rohkem otsesaate puhul juhtub seda, et kui üks hetk tuleb tehniline kala, nagu teles ikka juhtub otsesate puhul, ja ootamatult pead lülituma otse-eetrisse teadmata ajaks, kui see tehniline kala suudetakse lahendada," räägib Niinemets, et just sellistel hetkedel on kaassaatejuht väga vajalik.

Kommentaarid puuduvad