Krõbedad sõnad ja keskmine sõrm: Lumi-Lee teekond Kättemaksukontorisse algab autoavarii ja pettusega

uudised.ee

Kuna Luna otsustas pärast järjekordset reisi hoopiski Boliiviasse jääda, on Kättemaksukontor uue liikme otsingul. Juhuse tahtel sõidab see neile sõna otseses mõttes sisse ja uue tulevase detektiivi Lumi-Lee esimene kohtumine Freya ja Marioniga kulgeb krõbedate sõnavahetuste saatel.

"Kättemaksukontori" ülipõnev uus hooaeg stardib TV3s juba täna, kell 21.30!

Kuna Luna otsustas pärast järjekordset reisi hoopiski Boliiviasse jääda, on Kättemaksukontor uue liikme otsingul. Juhuse tahtel sõidab see neile sõna otseses mõttes sisse ja uue tulevase detektiivi Lumi-Lee esimene kohtumine Freya ja Marioniga kulgeb krõbedate sõnavahetuste saatel.

“Kättemaksukontori” ülipõnev uus hooaeg stardib TV3s juba täna, kell 21.30!

Kommentaarid puuduvad