Liina Randpere traagilisest raseduse katkemisest: mõtlesin, mida ma valesti tegin…

uudised.ee

Armastatud saatejuht ja treener Liina Randpere sai jaanuaris kolmandat korda emaks: pojad Mathias ja Klaus said omale pisikese õe Jete. Ootamatult on aga selgunud, et pärast esimese poja sündi katkes tal kaks rasedust teisel kuul. 

"Pärast katkemist olin muidugi kurb ja pisar tuli silma. Mõtlesin, mida ma valesti tegin või mida peaksin tegema, et enam nii ei läheks. Kas söön midagi valesti? Igasugused mõtted käisid peast läbi," tunnistab naine.

Seejärel ütles ämmaemand talle sõnad, mis aitasid olukorraga leppida: vahel loode lihtsalt pole piisavalt terve ja elujõuline, et võiks edasi areneda. Liina mõistis, et igal juhul on parem alustada uuesti päris algusest kui elada üliraske tervisemurega lapsega kogu elu.

Artikkel refereeritud Perest ja Kodust

Kommentaarid puuduvad