Nüüd siis teada! Mihkel Raud avalikustas, kuidas ta kuus 10 000 eurot teenib

uudised.ee

Mihkel Raud käis külas "Mariiga õnnest" taskuhäälingus ning tahest-tahtmata läks jututeema tema väidetavalt võimsale sissetulekule. Nimelt selgus hiljuti, et Raud teenib kuus üle 10 000 euro, ent tema sõnul ainult üht asja tehes ta sellist summat kindlasti ei teeniks.

Karell viitab vestluse käigus Kroonika artiklile ja uurib, mismoodi on võimalik saatejuhtimise eest sellist palka teenida. "Saatejuhtimise eest ei maksa mulle keegi 10 000 eurot," selgitab Raud.

"Neid töid, mida ma teen, on palju. Mul on pikk muusikakataloog, palju raamatuid. Need asjad lihtsalt hakkavad ühel hetkel leiba lauale tooma. Mõnikord on see sissetulek tõesti 10 000, teinekord isegi veidike rohkem. Samas järgmine kord jälle palju vähem. Ühte asja tehes ei ole võimalik minu ja sinu äris, Marii, sellist viiekohalist summat kuus teenida," nendib ta ja lisab, et ta ei võta seda sissetulekut iseenesest mõistetavalt, sest paljud tööd võivad kaduda n-ö päeva pealt.

Kõnealust Kroonika artiklit saad lugeda SIIT!

Kommentaarid puuduvad