Pärnumaa mees ihkab leida endale kaaslast: naised ei taha end lähedale lasta

uudised.ee

Tänases “Märgatud Eestis” saates läheb Taavi Libe külla Pärnu mehele Jürile, kelle pikaajaline kooselu läks lörri. Tänaseks on mees teinud oma elus korrektuure ja otsib endale uut kaaslast, kellele on isegi uhke kingitustega kapp juba sisseseatud.

Jüri on lihtne ja elurõõmus mees Pärnumaalt, kelle 17 aastat kestnud abielu läks luhta ja täna on ta uue kaaslase otsingul. Esimest pikast kooselust õppis mees nii mõndagi. "Ma ei öelnud oma naisele, et ma armastan teda. See tundus loomulik, ta oli nagu tarbeese! Pole vaja korrutada," tunnistab mees. Nüüd aga teab ta, et tegelikkuses tuleb seda öelda tihti ja lausa igal hommikul võiks seda teha.

Jüri on täiskarsklane ja saaks naisele pakkuda kodust romantikat: väike kamin ja spetsiaalselt kingituseks ostetud kappi peidetud lõhnaõli. 

Lisaks igapäevatööle huvitab Jürit ka esoteerika ja mees on õppinud tarokaarte lugema. Tänaseni pole ta aga kahjuks suure armastuse kaarti endale välja tõmmanud. 

Taavile ennustab Jüri kiirelt muutuvaid huvisid, energilisust ja avatust. "Ma näen, et sa ei tegele niivõrd enda probleemidega, vaid võõraste omadega" kirjeldab mees. Siinkohal võib tera tõde leidudagi, sest Taavi tõesti tegeleb oma saate raames teiste inimeste probleemide lahendamisega. 

Jüri on allalaadinud ka kõikvõimalikud suhtlemisäpid, kaasaarvatud Tinder. Suhtlust on mitmel korral ka alustatud, ent paraku on see alatasa katki jäänud. Naiste osas on Jüri valiv. "Blondiinid meeldivad mulle ja naine võiks uksest ikka otse sisse tulla, mitte külg ees," viitab Jüri soovile, et naine oleks pigem kõhnema kehaehitusega. 

Omalt poolt saab mees pakkuda normaalset elu, hoolivust ja armastust. "Naine ei pea tööl käimagi nii palju, mina käin ja teenin raha," lubab ta.

Jüriga saab ühendust võtta nii Facebooki kui ka telefonikõne kaudu - vallalised naised, siin on teie võimalus!

"Märgatud Eestis" uus episood on TV3 eetris juba täna, kell 20.00!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11451230[/embed]

Kommentaarid puuduvad