Kes võidab Eesti Laulu? Andres Puusepp ja Taavi Libe sõlmisid kihlveo

uudised.ee

Tänases Raadio Star FM hommikuprogrammiks tuli otseloomulikult jutuks ka Eesti Laul, mille finaal toimub juba homme. Andres Puusepp ja Taavi Libe sõlmisid omavahel kihlveo, kellest moodustub esikolmik. 

Andtes ennustab, et esikoha saavutab Jüri Poostmann looga "Magus melanhoolia", teise koha võtab Koit Toome looga "We Could Have Been Beautiful" ja kolmanda koha nopivad Suured Tüdrukud looga "Heaven's Not That Far Tonight".

Taavi jällegi prognoosib, et esikoht kuulub Uku Suvistele looga "The Lucky One", teine koht Jüri Pootsmannile ja kolmas Kadri Voorandile looga "Energy". 

Kui Taavi kaotab, peab ta nädal aega kandma oma auto peal kleepsu "Kaotasin Andres Puusepale Eesti Laulu ennustusvõistluse". Kui Andres kaotab, saab tema auto sildi "Kaotasin Taavi Libele Eesti Laulu kihlveo". 

Oma ennustused on teinud ka näiteks Kroonika ja Õhtuleht, kus ennustatakse samuti edu just Koidule, Jürile ja Suurtele tüdrukutele.

Kuula Star FM hommikuprogrammi järgi siit!

Kommentaarid puuduvad