Eesti esinemine Eurovisioonil juba tehtud? Uku Suviste astus pärast võitu uuesti lavale

uudised.ee

Eesti Laul 2021 võitja Uku Suviste rääkis Raadio 2 hommikuprogrammis, kuidas tegelikult algas Eurovisiooniks valmistumine kohe peale Eesti Laulu finaalsaate lõppu.

Nimelt esitas Suviste oma loo veel üks kord, et see üles filmida ja saata Eurovisiooni tiimile juhuks, kui maikuus Hollandisse reisida ei saa. "Eurovisioon tahab vältida võimalust, et see võib uuesti ära jääda. Seda nüüd enam ei juhtu seni, kuni internet ja digilevi on. Selleks oli vaja võtta korralik takevõiduloost, et oleks valikut, siis ilmselt saadeti finaali põhisalvestus ja tehti paar numbrit lõpuks juurde."

Aususe huvides tuleb salvestus saata Eurovisioonile kohe, et poleks aega postproduktsioonis midagi ilustada. "Seal ei või midagi lihvida, selles oli asja mõte, et nii kui Eesti Laul lõppes, oli vahemik, millal nad pidid koheselt samal õhtul materjali Eurovisioonile ära saatma, see on nende reglement."

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad