Skandaalne intervjuu! Meghan elust Briti kuningakojas: ma ei tahtnud enam elada

uudised.ee

Prints Harry ja hertsoginna Meghani skandaalne intervjuu Oprah Winfreyle jõudis viimaks televaatajate ette ning Meghan Markle kirjelduse kohaselt oli tema elu kuningakojas nii piinarikas, et poeg Archiet oodates tahtis ta sellele lõpu teha. "Ma ei tahtnud enam elada," tunnistas hertsoginna pisarsilmi.

Meghani sõnul võeti ta kuninglikku perre soojalt vastu, ent kõik muutus, kui ta jäi lapseootele: keegi kuningliku pere liikmetest oli muretsenud väga nende tulevase lapse nahavärvi pärast, sest Meghani ema Doria on mustanahaline. Lisaks peedistas teda kogu Briti meedia ja kõmuväljaanded kirjutasid temast õelaid artikleid.

Viiendaks raseduskuuks oli Meghan jõudnud enesetapu äärele. Ta nendib: kui ta poleks sellest viimaks Harryle rääkinud, oleks ta oma meeleheitliku teo täide viinud. "Ma lihtsalt ei tahtnud enam elada," tunnistas ta. "Ma ei näinud muud lahendust."

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad