Taavi Libe aus ülestunnistus: ma ei mäleta, millal oma elukaaslasele viimati lilli viisin

uudised.ee

Telenägu Taavi Libe ja näitlejast ajakirjanik Katariina Ratasepp on avalikult olnud paar juba aastaid, kuid nüüd paljastas "Märgatud Eestis" saatejuht, et tal polegi kombeks naisele lilli kinkida.

"Sõber küsis minult hiljuti muuseas, et milliseid lilli ma naistepäeval oma kallimale kingin. Hakkasin mõtlema, et ei mäletagi, millal ma oma elukaaslasele viimati lilli viisin," paljastas Libe oma kolumnis.

Lillede kinkimise kommet Taavil tõesti ei ole, ent ta loodab selles osas korrektuure teha. "Ja ehk peaksin minagi lõpuks ometi jalad kõhu alla välja võtma ja oma kallimale kimbu lilli tooma. Mitte sellepärast, et ma olen mees ja tema naine, vaid sellepärast, et talle meeldivad lilled."

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad