Aita aidata! Ränga elusaatusega Viktor unistab kohtumisest oma aastaid kadunud olnud tütrega

uudised.ee

Tänases „Sotid selgeks“ saates rullub lahti hingekriipiv lugu Viktorist, kelle saatus on olnud pehmelt öeldes ränk. Praegugi on mees sattunud viletsasse seisu, kus teda hoiab elus unistus kohtumisest tütrega, keda ta pole näinud üle kolmekümne aasta. Aitame üheskoos Viktoril leida oma kadunud tütart.

Viktor oli 2-aastane, kui ema ta haiglatrepile maha jättis ning see oli alles esimene hoop neist paljudest, mida mees elu jooksul talunud on. Viimati jäi Viktor ilma oma kodust ning oli sunnitud kolima mahajäetud ja lagunenud kolhoosikeskuse abihoonesse, kus elutingimused on pehmelt öeldes hirmuäratavad. Kõige enam tahab ja soovib ta kohtuda oma tütrega, kellest pole midagi kuulda olnud pea 35 aastat. Viimati nägi Viktor teda siis, kui laps oli 6aastane. 

„Sotid selgeks“ saatejuht Marek Lindmaa tunnistab, et see lugu on puudutanud teda kõikidest eelnevatest kõige rohkem ning see võiks panna inimesi väärtustama ja hindama seda, mis neil elus head on.

„Viktori lugu tänasel koroonaajastul, kus igaüks kuulutab oma tõde ja õigust ning „teab", kuidas asjad tegelikult käima peaks, mõjub selle kõige keskel kainestavalt, pannes mõtlema hoopis teiste asjade peale. Mina tahtsin pärast Viktori loo kuulmist kiiresti koju jõuda, et lihtsalt oma pisitütart hoida, kallistada ja mitte kunagi lahti lasta,“ räägib Lindmaa.

Kellel on infot Viktori tütre asukoha kohta, saab sellest teada anda telefonil +372 6055229 või aadressil [email protected].

Allpool on lisatud ka lätikeelne tekst:

"Viktors Zvidrinš ir cilvēks ar skumju likteni. 7 mēnešus atpakaļ viņš palika bez mājām. Šodien Viktors visvairāk vēlas satikt savu meitu, kuru viņš nav redzējis 35 gadus. Meitu sauc Eva Zvidriņa Ja kādam ir informācija par viņu, lūdzu, paziņojiet mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai atkal apvienotu tēvu un meitu!"

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11464636[/embed]

Kommentaarid puuduvad