Galerii! TV3 uus nutikas ja tutikas mälumäng “Kes teaks?” alustab juba sel reedel

uudised.ee

Kevade kõige värskem, vapram ja ilusam kaksikutest telekvartett võlub südameid TV3 uues populaarteaduslikus nutikas tutikas mälumängus “Kes teaks?“. Vaatajate ette jõuavad täiesti uued energilised saatejuhid, keda mitte armastama hakata on võimatu – säravad kaksikud Alice ja Elyne Aaviksoo. Mängu tiimikapteniteks on kaksikvennad Priit ja Märt Pius, kes haaravad võistlusesse kaasa ka tuntud inimesed. 

„Kes teaks?“ pakub harival, üllataval ja lõbusal viisil võimalust teada saada eriti ootamatute küsimuste põnevaid vastuseid. Näiteks: kes teaks, et magades hoiavad koprad üksteisel käppadest kinni? Kes teaks, et äädikas hoitud muna muutub põrkavaks palliks? Kes teaks, et neandertaallased kasutasid liimi?

TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv on saate kohta öelnud nii:

Miks tutikas ja nutikas?

„Kes teaks?“ on saade, mille oleme nimetanud tutikaks nutikaks mälumänguks. Tutikas – sest see on tuttuus mälumäng, mida pole Eestis veel varem tehtud. Nutikas – sest see annab hulgaliselt vahvaid teadmisi meid ümbritseva maailma kohta. 

Miks just kaksikutest saatejuhid ja kaptenid?

Kui teistes telekanalites alustasid uut hooaega vaid meile kõigile hästi tuttavad telenäod, siis TV3 üritab seda maastikku alati ka elavdada. „Kes teaks?“ saatejuhid on praegu veel avalikkusele laiemalt tundmatud kakskiud Alice ja Elyne. Võib kindel olla, et need tüdrukud on vaatamist ja kuulamist väärt; eriti siis, kui hoogu lükkavad Eesti kõige tuntumad kaksikud Priit ja Märt Piusid. 

Teleproduktsioonifirma RUUT produtsent Kaupo Karelson kommenteerib uhiuut saadet:

„Kes teaks?“ erineb muudest mälumängudest selle poolest, et iga küsimus või vastus on väikese knihviga, mitte lihtsalt kuiv fakt.

Igas saates on mõlemal kaptenil küsimustele vastuste leidmisel abiks üks tuntud inimene. Vastuste variandid vajavad läbi kaalumist ning seda aitavad teha näiteks Peeter Oja, Märt Avandi, Jan Uuspõld, Sepo Seeman, Henry Kõrvits, Kristel Aaslaid ja teised.

Saate formaat „“Who Knew“ pärineb Saksamaalt, kus seda on tehtud juba palju aastaid – isegi mitmetunnised XXL-versioonid on seal eetrisse jõudnud. Lisaks on selle formaadi ostnud Portugali, Rumeenia, Sloveenia, Slovakkia ja teiste riikide telekanalid. Leedus läks saade eetrisse COVIDi esimese laine ajal ning sai suure populaarsuse osaliseks.

TV3 kevadhooaja UUS mälumäng „Kes teaks?“ alates 12.03 reedeti kell 21.00

Vaata ka galeriid esimese saate salvestuselt!

Kommentaarid puuduvad