Kuidas meeldib? Venemaa tänavune eurolugu räägib naistest

uudised.ee

Tänavune Venemaa eurolugu sai valituks rahvahääletuse tulemusena. Viimati sai rahvas oma sõna öelda 2012. aastal. Rotterdami Eurovisioonile sõidab 29-aastane artist nimega Manizha, kes esitab pala "Russkaja ženštšina" ehk "Vene naine". 

Möödunud aastal kohaliku eelvooru võitnud Little Big loobus tänavusel Eurovisioonil osalemisest, mistõttu korraldati uus valimine ning rahva soovil sõidab Venemaad esindama Manizha. 

Tadžikistanist pärit 29-aastane lauljanna asus muusikamaailma vallutama juba 2009. aastal olles tuntud nime all Ru.Kola. Wiwibloggsi teatel sai Manizhast 2018. aastal esimene Vene artist, kelle Prantsuse voogedastuplatvorm Deezer oma tulevikutäheks kuulutas.

Tänavune Venemaa eurolugu sai valituks rahvahääletuse tulemusena. Viimati sai rahvas oma sõna öelda 2012. aastal. Rotterdami Eurovisioonile sõidab 29-aastane artist nimega Manizha, kes esitab pala “Russkaja ženštšina” ehk “Vene naine”. 

Möödunud aastal kohaliku eelvooru võitnud Little Big loobus tänavusel Eurovisioonil osalemisest, mistõttu korraldati uus valimine ning rahva soovil sõidab Venemaad esindama Manizha. 

Tadžikistanist pärit 29-aastane lauljanna asus muusikamaailma vallutama juba 2009. aastal olles tuntud nime all Ru.Kola. Wiwibloggsi teatel sai Manizhast 2018. aastal esimene Vene artist, kelle Prantsuse voogedastuplatvorm Deezer oma tulevikutäheks kuulutas.

Kommentaarid puuduvad