Kuninganna võttis väga tõsiselt Harry ja Meghani intervjuus paljastunud rassismiväiteid

Betty Ester-Väljaots

Prints Harry ja tema abikaasa Meghani intervjuu Oprahle on löönud maailma kihama ja kõige rohkem on oodatud, mida ütleb kuninglik perekond noorte paljastuste kohta. Kuninganna Elizabeth saatis välja teate, kus avaldas sügavat kurbust, et tema lapselaps ja tolle abikaasa on viimastel aastatel raskusi tundnud.

Kuninganna lubab ette võtta ka rassismisüüdistused, mida Meghan kuningaperele ette heitis. Meghani ja Harry sõnul ütles keegi perest midagi rassistliku nende poja Archie nahatooni kohta. Kuninganna hinnangul võivad siinkohal inimeste mälestused olla erinevad. Tema majesteet lõpetab teate südamliku sõnumiga, milles kinnitab, et Meghan, Harry ja Archie on alati väga armastatud pereliikmed.

Kommentaarid puuduvad