Multitalent Carine Jessica Kostla avaldas uue loo: minu süda on muusikat täis!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli täna külaliseks nende enda töötaja - sotsiaalmeedia toimetaja Carine Jessica Kostla, kellel ilmus uus lugu "Mängu armastus". Jutuks tulid nii tema sotsiaalmeediaoskused kui ka muusika.

Raadio Star FM hommikuprogrammi perenõukogu küsimus oli, kas inimesed eelistavad kasutada pigem Facebooki või Instagrami. Carine sõnul mängivad raadio Star FM puhul sotsiaalmeedias olulist rolli nii Facebook kui Instagram, sest kuulajaid jagub aktiivselt mõlemale platvormile ja ühte teisele eelistada väga ei saa. "Need, kes kasutavad Facebooki, vastavadki sulle seal, et nad eelistavad Facebooki ja need, kes vastavad Instagramis, eelistavad Instagrami," naerab ta. "Inimesed tahavad näha seda, kuidas inimestel on tore, kuidas nad naudivad oma töö tegemist ja see kajastub ka sotsiaalmeedia kontol. Mida lõbusam, seda vahvam!"

Lisaks sotsiaalmeediale on Carinel ka turundusteadmised ja imeline lauluhääl. "Lugu "Mängu armastus" räägib sellest, kuidas vahel elus võib mõne mängu armastus olla palju rohkem armastus kui päris armastus," kirjeldab Carine. "Kui see on kokkulepe, et see on mängu armastus, siis sa võtadki seda sellena. Kui sa aga näiteks arvad, et see on päris armastus ja see tegelikult ei ole, on pettumus palju suurem."

Carine puhul on tegu äärmiselt andeka neiuga, kellel on mitu rauda tules - muusika, sotsiaalmeedia, näitlemine. "Laulmine on koguaeg olemas olnud ja sotsiaalmeediani jõudsingi nii, et kuna esinemised on suuresti nädalavahetuseti, tahtsin ma ka oma nädala ära sisustada. Tegelikult on mul ka selle üle hea meel, sest ma olen saanud end arendada ka mujal. Lisaks teen kaasa muusikalis "Nunnad hoos"," tunnistab ta. "Minu süda on muusikat täis ja jube hea bassi kõlaga."

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad