Naistelt naistele! Põlvas loodud mugav bambuspesu teeb ilma nii Eestis kui välismaal

uudised.ee

Lõuna-Eestis õmmeldakse bambusriidest aluspesu, mille kohta on öeldud, et see on minimalistliku disainiga ning hästihingav. "Laser" uuris, kust tuli idee just bambust materjalina kasutama hakata ning miks see meie kehale ja keskkonnale hea on.

Põlvas tegutseva osaühingu Donkibron omanik Triin Anijalg ütles, et idee pärineb Austraaliast. Nimelt tellis Anijalg endale sealt esimese bambuskiust pesu ja kuna saadu oli niivõrd mugav, siis asus ta samalaadset toodet otsima ka Euroopast. Paraku selgus, et seesugust pesu veel keegi ei valmista, mistõttu otsustas Triin asja kätte võtta ning ise pehmet ja hästihingavat pesu disainima hakata.

Täna kasvab ja areneb ettevõte mõnusas rahulikus tempos ning äsja loodi võimalus ka meestele bambuspesust osa saada.
 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11467270[/embed]

Kommentaarid puuduvad