Võit garanteeritud? San Marino eurolaulu esitab maailmakuulus räppar

uudised.ee

Tundub, et sel aastal saab kõige suurema üllatusega Eurovisioonil hakkama San Marino, kes on saanud oma tiimi maailmakuulsa hitimeistri Flo Rida.

Räppar esineb koos lauljatari Senhitiga ning nende pala kannab nime "Adrenalina". Kuigi lugu on väljas olnud vaid kaks päeva, siis on juba mitmed fännilehed kindlad, et sel aastal läheb võit just San Marinosse.

Pärast Flo Rida osalemise avalikustamist on Wiwibloggsi andmetel ka kihlveokontorites ennustamine pea peale pööratud: 41% panustest on pärast räppari osalemise teadet tehtud just San Marinole ning nende võiduvõimalus on kasvanud 0,3% pealt 6,7% peale.

Tundub, et sel aastal saab kõige suurema üllatusega Eurovisioonil hakkama San Marino, kes on saanud oma tiimi maailmakuulsa hitimeistri Flo Rida.

Räppar esineb koos lauljatari Senhitiga ning nende pala kannab nime “Adrenalina”. Kuigi lugu on väljas olnud vaid kaks päeva, siis on juba mitmed fännilehed kindlad, et sel aastal läheb võit just San Marinosse.

Pärast Flo Rida osalemise avalikustamist on Wiwibloggsi andmetel ka kihlveokontorites ennustamine pea peale pööratud: 41% panustest on pärast räppari osalemise teadet tehtud just San Marinole ning nende võiduvõimalus on kasvanud 0,3% pealt 6,7% peale.

Kommentaarid puuduvad