Roberta Eineri avameelne tunnistus: arvasin, et minust saab noor ema, aga elu on kaardid kätte mänginud teisiti

uudised.ee

Eesti üks edukaimaid moeloojaid Roberta Einer eriti oma eraelust ei räägi, kuid Instagramis vastates oma jälgijate küsimustele paljastas ta nii mõndagi. Näiteks loodab naine ikkagi ühel päeval oma pere luua kodumaal.

“Kui päris aus olla olen alati arvanud, et minust saab pigem noor ema. Aga elu on kaardid kätte mänginud teisiti ja pole seda siiani juhtunud, mis on ka jumala ok,” paljastab Einer.

Siiski tunneb täna oma 29. sünnipäeva tähistav disainer, et talle pole avaldatud survet, mille tõttu ta peaks juba pere planeerima. Samuti arvab ta, et ka karjääri kõrvalt on võimalik selliseid asju ajada. “Aga eks kõik juhtub siis, kui aeg on küps,” kinnitab ta.

Pool oma elust välismaal elanud Einer ei saa siiski kindlalt ennustada, millise riigiga ta tulevikus seotud on. “Armastust (ja seda kust riigist teda võiks leida) valida ei saa,” ütleb ta ning lisab, et kõige tähtsam on ennekõike see, et ta oleks õnnelik.

Kommentaarid puuduvad