Rolf Roosalu sai fännilt koroonaviiruse: edaspidi pean sellest kõigest loobuma

uudised.ee

Naistelehes ilmus artikkel, kuidas Rolf Roosalu käis sisekaemuslikul eesmärgil 62km pikkusel jalgsi matkal. Raadio Star FM saatejuhid helistasid hommikuprogrammis Rolfile ja näiteks selgus, et kõnealune matk oli nauditav kuni 50km-ni ja lauljal tekkis ainult 1 vill. 

Rolf tunnistas, et käis ka juba veebruarikuus pikemaid distantse kõndimas, seega tugev põhi oli alla tehtud. "See matk oli nauditav kuni 50nda kilomeetrini, edasi oli juba saunaigatsus ja et saaks ühe õllegi teha," naerab ta ning lisab, et matk oligi üldse võimalik tänu muusikale ja tuttavatele, kellele helistada. "Mul lihased järgmine päev absoluutselt ei valutanud!"

Jürgen oli veendunud, et ju siis olid Rolfil mingid imelised võlumatkasaapad, aga laulja kinnitusel olid need täiesti tavalised ja temal tekkis vaid üks vill kogu selle käimise lõpuks. Koju saabudes aga ootaski teda ees juba köetud saun. "Üle ühe õlle ei suutnudki juua, sest uni tuli peale ja ma läksin magama ära," tõdeb Rolf. 

Kogu matk kestis Rolfil kokku 10 tundi ja 47 minutit. "Väljakutse rohkem liikuda tegi üks sõbrast trennikaaslane. Ma olen üldse matkahuviline ja käinud mägedes, selles mõttes selline enese proovilepanek ja väljakutsed on mulle varasemalt ka väga meeldinud," kirjeldab ta. 

Rolf põdes vahepeal ka koroonat, ent õnneks kulges see mehel pigem kergemalt. Nakkuse sai laulja tõenäoliselt mõnelt oma kontserdilt detsembrikuus, kui kohtus fännidega ja nüüd tagantjärele mõeldes tõdeb ta, et kõik sellised kallistamised tuleks pigem ära jätta. "Seal ei ole midagi teha, ma pean sellest kõigest loobuma ja ma loodan, et inimesed on mõistlikud ja saavad aru sellest. Ma loodan, et keegi ei mõtle, et Rolf on ülbeks läinud. Meil on uued ajad," nendib ta.

Jutuks tuli ka Rolfi imekaunis Instagrami konto ja selgub, et mees ei jälgi mitte ühtegi inimest! "Ma vahepeal käin stalkimas (luuramas - toim.) teisi inimesi. Kuidagi mingil hetkel ma tundsin, et see võtab kõik aja ära, kõik need story'd ja asjad. Mõnda aega tagasi tegin otsuse, et ma ei jälgi kedagi," tunnistab Rolf. 

Paar kriitikanoolt oli Rolfil varuks ka Eesti Laulu suunas. "Ma olen ise viimasel ajal mõelnud, et sisu on ikkagi äärmiselt oluline ja kas need 24 lugu nüüd täpselt seda sisu edasi andsid? Ma olen ka ise käinud Eesti Laulul väga pealiskaudsete lugudega, aga lõpuks ikkagi toimivad need asjad, mis jõuavad inimeseni läbi selle laulja."

Kuula intervjuud raadios Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad