Märt Pius on uhiuue telemängu “Kes teaks?” kapten: leiutasime uue termini – huumorifilosoofia

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas armastatud näitleja Märt Pius, keda võib juba täna õhtul TV3 kanalil näha kell 21.00 uhiuues telemängus "Kes teaks?". 

Märt tunnistab, et on tänu lastele üsna varajane ärkaja ja tõuseb hommikuti juba 6:45. "Kas sa lapsi tund aega hiljem ei taha magama panna? Saaksid tund aega kauem magada ja ega 7:45 pole ka hiline kellaaeg," uurib Pille. "Tead, see õhtune vaba aeg on ka päris tore ja seda ei nihutaks," naerab Märt seepeale.

Jürgen küsib, mida Märt oma vaba ajaga õhtuti siis peale hakkab üldse. "Õhtul saab mingeid tööasju lõpetada või filmi vaadata või lugeda, eks see vaba aeg on umbes tund aega ja siis saad ise ka aru, et tegelikult oled väsinud," nendib Märt.

Juba täna õhtul stardib TV3s uus ja kaasahaarav nutikas-tutikas mälumäng "Kes teaks?", mis on täiesti uus ja Eesti telemaastikul seninägemata saateformaat. "See on kiire mälumäng: igas saates on kaks külalist, mina ja vend (Priit Pius - toim.) oleme kaptenid. Saatejuhtideks on kaksikud tüdrukud Alice ja Elyne Aaviksoo ja meie üritame huumorifilosoofiliselt neile küsimustele läheneda. Alati täppi ei lähe, aga raja käime läbi," kirjeldab Märt uut saadet. 

Esimese saate külalised on samuti teadatuntud naljamehed Jan Uuspõld ja Sepo Seeman. "Väga lihtsalt läks meil, sest ise ei pidanud midagi rääkima! Jõudsin ainult tere öelda ja ülejäänud saateaja täitsid juba nemad ära," naljatleb Märt. 

Saated on uhiuued ja alles ees, seetõttu ei saa Märt liialt saladuseloori kergitada. Küll aga jäi talle meelde üks tore fakt, mida kasutati proovi tehes. "Miks koprad magades ära ei upu? Kas te teate seda?" küsib näitleja saatejuhtidelt. Vastus on lihtne: koprad hoiavad magades üksteisel käppadest kinni. 

Koroonakriis on tänaseks kestnud juba aastakese ja rängalt on see mõjunud ka näitlejatele ning kultuuriinimestele, kellelt igapäevane töö ja leib on äravõetud. "Ongi tüütu! See kevad ja kogu see asi, mis praegu on, on kohe eriti tüütu. Seda on nii jupiti kärbitud, et iga päev aru ei saagi, mis nüüd tegema peab. Muidu ega halvasti pole ka olnud - maikuus sündis teine laps, on aega olnud temaga tegelemiseks. Perega koosolemise kohapealt on see väga hästi mõjunud ja tööd on olnud küll, nii et ei saa ka selle üle kurta. Linnateatris praegu ei toimu midagi ja proove teha ei saa," tõdeb Märt. Ka suveetendust sel aastal Linnateatris ei toimu, sest paraku on käsil majaehitus ja aur on suunatud mujale.

Kuula intervjuud Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad