Voolav šampanja ja naiste kätš! “Ada”, “Seidi” ja Anu Saagim läksid otse-eetris karvupidi kokku

Duubel

Esmaspäeval tabas "Duubli" toimetust üllatus kui selgus, et "Rannamajast" tuntust kogunud tõsielustaarid Ada Nelke ja Seidi Voogre on lõbutsenud nädavahetusel toimunud koroonapeol, mistõttu ei olnud nende "Õhtuse vahetuse" juhtimine enam nakkusohu tõttu võimalik. Õnneks ei lõpe see nädal päris tüdrukuteta, sest tõsielustaaride ümber lahvatanud skandaal andis mahlase sisendi neist valmivaks humoorikaks sketšiks.

Esmaspäeval tabas “Duubli” toimetust üllatus kui selgus, et “Rannamajast” tuntust kogunud tõsielustaarid Ada Nelke ja Seidi Voogre on lõbutsenud nädavahetusel toimunud koroonapeol, mistõttu ei olnud nende “Õhtuse vahetuse” juhtimine enam nakkusohu tõttu võimalik. Õnneks ei lõpe see nädal päris tüdrukuteta, sest tõsielustaaride ümber lahvatanud skandaal andis mahlase sisendi neist valmivaks humoorikaks sketšiks.

Kommentaarid puuduvad