Betty Ester-Väljaots Harry ja Meghani intervjuust: nad kirjutasid end sellega meelelahutusmaailma sisse

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammi tänane külaline oli kuninglike teemade spetsialist ja "Seitsmeste uudiste" välisuudiste toimetaja Betty Ester-Väljaots, kellega lahati skandaalset Meghani ja Harry Oprah'le antud intervjuud.

Jürgen esitas koheselt küsimuse, miks ikkagi Bettyt Inglismaa kuninglik perekond nii väga huvitab. "Siin on mitu põhjust: esiteks Briti ajalugu ja monarhia on üsna läbipõimunud lääne omaga juba aastasadu. Teine on tõsieluseriaal, mis kirjutatakse su silme ees lahti päriselu pealt," selgitab Betty, vihjates populaarsele teleseriaalile "The Crown".

Briti kuninglikust perekonnast kõnelev seriaal "The Crown" on võitnud tuhandete fännide südamed üle maailma, ent kui palju on seal päriselt peidus tõde ja kui palju on fiktsioon? "Eks seal on tõe ja loomingu vahel laveeritud, sest ega neid dialooge ju keegi täpselt ei tea, need on ikkagi toimunud kahe inimese vahel. Viimases hooajas tuli Diana mängu ja tema suhtes on ju kõigil tugevad tunded. Kuna see ajalugu tuleb järjest lähemale, siis on ka rohkem inimesi, kes toimunut mäletavad," räägib Betty. 

Printsess Diana juhtum oli teadagi äärmiselt traagiline ja Betty sõnul proovib kuninglik perekond eriti hoida silma peal just neil inimestel, kes abielluvad sinna väljastpoolt, et nad tunneksid end mugavalt ja turvaliselt ning ei jääks oma muredega üksi. Algul võeti ka Meghan suure rõõmuga avasüli vastu, ent nüüd on kõmulise intervjuu tõttu tekkinud kahtlused, et Meghan ei tundnud end kuninglikus perekonnas sugugi hästi.

"Nad kolisid Ameerikasse ja tahavad seal edasi ajada oma brändi. Paljud ameeriklased ja Hollywood ütlevad, et kui midagi tähtsat ei ole toimunud meelelahutusmaailmas, siis seda pole olemas. Nad kirjutasid end sinna sisse ja selline tell all (kõikepaljastav - toim.) on ameeriklastele väga sobiv," selgitab Betty, miks antud intervjuu üldse toimus.

Kuidas aga suhtuvad inglased Harrysse ja Meghanisse nüüd, mil vastastikku on loobitud igasuguseid erinevaid süüdistusi ja õhk on skandaalidest paks? "Täiesti lahkulöönud nad ei ole, sest Harry on ju ikkagi brittide silme all üles kasvanud ning Diana poeg. Paraku jah, nad on end positsioneerinud kuningliku perekonna vastu ja need, kes on monarhistid, nende jaoks on nad suure pettumuse valmistanud. Eks neid on ka, kes leiavad, et neil oli õigus seda kõike teha," nendib Betty.

Oprah´ suur intervjuu Meghan Markle'i ja prints Harryga on TV3s teisipäeval kell 20.30.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad