Kare Kauksi tütar Kéa: saan kirju, et ma pole nii andekas kui mu ema

uudised.ee

Saates “Hommik Anuga” rääkis lauljatar Kea oma katsumustest pärast eelmist Eesti Laulu ning kuidas negatiivsed kommentaarid teda mõjutanud on.

Kéa tunnistas, et vahel on tõesti keeruline olla Kare Kauksi tütar. “Ütleme nii, et see latt on tõstetud väga kõrgeks. Ema on nii palju andnud eesti muusikasse,” rääkis ta. 

Ta meenutas viie aasta tagust Eesti Laulu, kui osales esimest korda looga “Lonely Boy”. “Siis ma istusin ainult pea arvutis ja lugesin kõiki kommentaare, mida inimesed ütlesid ja arvasid.”

“Eks ma olen saanud kirju, milllest isegi mu perekond ei tea, näiteks et ma ei ole nii andekas kui mu ema, mis mingil hetkel noore inimese elus teeb oma töö. See mõjuski üks hetk sellisena, et ma muutusin hästi enesekriitiliseks, tahtsin veidikene põgeneda ja tundsin, et see võib-olla ei olegi mulle, võib-olla peangi tegema midagi muud.

Kommentaarid puuduvad